Bel voor een afspraak 052 46 64 68 Menu

Onze unieke aanpak

Het kantoor in Dendermonde onderscheidt zich doordat we als advocaten op een originele en creatieve manier juridische kwaliteit afleveren.

1. Persoonlijk & maximale bereikbaarheid

We starten steeds met een ruime consultatie en opteren ervoor maximaal bereikbaar te zijn.

De ligging van het kantoor is ideaal: gelegen vlakbij het gerechtsgebouw en via een zeer vlotte verbinding te bereiken vanuit Gent, Mechelen, Antwerpen, Dendermonde en Brussel is een maximale bereikbaarheid gegarandeerd.

2. Zeer gedreven, maar met realistische en kordate aanpak

Een enorme gedrevenheid is ons eigen, waarbij compromissen vooropgesteld worden en wij zo mogelijk, procesvermijdend optreden.

Ons advocatenkantoor hecht bijzonder veel belang aan een kordate aanpak en een doorgedreven dossierkennis. In concreto betekent dit dat de cliënt ten volle dient te worden betrokken bij de procedure.

3. Creatief en hoge juridische kwaliteit

Elk dossier, ongeacht de grootorde, verdient de beste know how. Wij beschikken over de meest uitgebreide juridische databanken.

Advocatenkantoor Conny Moons onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de originele, creatieve en vernieuwende aanpak. Wij willen op een originele en creatieve manier juridische kwaliteit afleveren.

4. Wederzijds respect en flexibiliteit

Een absolute voltreffer voor uw zaak is dat het kantoor niet die omvang heeft waardoor de cliënt dreigt een nummer te worden. Er wordt geopteerd voor een schaalgrootte waardoor de cliënt duidelijk de kans krijgt om in wederzijds respect op een vlotte manier van gedachten te kunnen wisselen. Flexibiliteit van de zijde van het kantoor voert hierbij de hoofdtoon.

5. Compromismentaliteit

De filosofie van het kantoor houdt voor zover mogelijk sterk aan een compromismentaliteit. De ervaring leert dat een onderhandelingsattitude met voldoende empatisch vermogen het dossier alleen maar positief beïnvloedt. Naast het feit dat dit voor de cliënt de goedkoopste oplossing is, levert dit steeds de meeste voordelen op waarbij de tegenpartij dit tevens percipieert als de meest humane manier van werken.

Wij opteren voor een compromitterende oplossing

Nog vragen? Schets bondig uw problematiek zo weten we vooraf waar U mee zit.

Bekijk onze specialisaties

© 2021 Advocatenkantoor Conny Moons - Dokter Emiel Van Winckellaan 14, 9200 Dendermonde - BTW BE 0669.601.490
Tel 052 46 64 68 - info@advocatenkantoor-connymoons.be - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy policy - sitemap Quoted: Websites met méér