Bel voor een afspraak 052 46 64 68 Menu

Over ons advocatenkantoor,
in Dendermonde en Londerzeel

Advocaat Conny Moons en team

Meester Moons studeerde van 1992 – 1997 Grieks-Latijn aan het Sint-Theresiacollege van Kapelle-op-den-Bos en behaalde met onderscheiding haar licentiaatsdiploma rechten in 2002 aan de universiteit Antwerpen.

In 2005 richtte advocaat Conny Moons het kantoor op in Dendermonde, op een steenworp van diverse rechtbanken. In 2006 behaalde zij een master na masterdiploma inzake ‘ondernemingsrecht’ aan de Universiteit van Antwerpen en sinds 2017 is zij houder van het attest ‘cassatie-advocaat in strafzaken’. Zij staat als een doorzetter in het leven en vertaalt dat onder meer in haar beroepsloopbaan.

De ligging van het kantoor is ideaal: gelegen vlakbij het gerechtsgebouw en via een zeer vlotte verbinding te bereiken vanuit Gent, Mechelen, Antwerpen, Dendermonde en Brussel is een maximale bereikbaarheid gegarandeerd.

Reeds sinds 2007 werd het advocatenkantoor door deeltijdse medewerkers bemand. Inmiddels is het kantoor ook consulteerbaar in Londerzeel.

In 2013 behartigde ze haar eerste assisenzaak voor de burgerlijke partij. Het kantoor is verbonden aan zowel de balie te Dendermonde als Brussel.

Sinds 2014 beschikt het kantoor over vaste en voltijdse medewerking van meester Evelien Beeckman. Door de bloeiende werking kwam in 2017 ook meester Laure Vrebos het kantoor vervoegen. Zij studeerde af in 2016, maar genoot in 2017 nog een postgradutaatsopleiding bemiddeling, specialisatie familiale bemiddeling.

Het betreffen beiden gekwalificeerde dossiermedewerkers, die elk dossier met de grootste nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid opvolgen.

Innovatie, flexibiliteit, een persoonlijke aanpak en transparantie zijn doelstellingen die voor het kantoor voorop staan. Dankzij deze evenwichtige schaalgrootte, bent U geen nummer en beschikken wij over de meest noodzakelijke betrokkenheid voor uw dossier.

Extraprofessioneel is Meester Conny Moons van 2006 tot 2012 schepen geweest (Londerzeel), sinds 2012 de bezielster, pionier en fractieleider van een burgerbeweging (LWD te Londerzeel), sterk geïnteresseerd in diverse domeinen van gemeentelijk belang, actief in diverse verenigingen en bezige echtgenote en mama van 2 zonen.

Onze specialisaties

Een vraag voor ons advocatenkantoor?

Blijf er niet mee zitten. Schets bondig uw problematiek zo weten we vooraf waar U mee zit.

Stel ons uw vraag

© 2021 Advocatenkantoor Conny Moons - Dokter Emiel Van Winckellaan 14, 9200 Dendermonde - BTW BE 0669.601.490
Tel 052 46 64 68 - info@advocatenkantoor-connymoons.be - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy policy - sitemap Quoted: Websites met méér