Bel voor een afspraak 052 46 64 68 Menu

Strafrecht

Denk nooit, het kan mij niet overkomen: aankoop van gestolen goederen, een discussie op café die leidt tot een schermutseling, zich laten verleiden tot aankoop van verdovende middelen… Ontvlucht de problemen niet, maar weet dat het nooit te laat is om andere keuzes te maken en dat start bij een goede verdediging voor de feiten door een advocaat op de rechtbank zelf.

Wacht niet te lang, want een dossier kan nog in onderzoek zijn wat ons advocaten toelaat om nazicht te doen van het dossier en eventueel bijkomende onderzoekshandelingen te vragen.

Of omgekeerd, U bent het slachtoffer. In het reine komen met de feiten gebeurt reeds op de terechtzitting waar U recht en gerechtigheid zoekt en daar staan wij U graag met raad en daad bij.

Onze aanpak?

Ik moet verschijnen voor de correctionele rechtbank. De slag die ik toebracht was uitzelfverdediging. Ik wil zeker zijn dat mijn klacht onderzocht wordt. Kies ik dan voor klacht met burgerlijke partijstelling bij een onderzoeksrechter? Hoe pak ik dat aan?

Een goede verdediging en juridisch advies nodig?

Maak een afspraak

 

© 2020 Advocatenkantoor Conny Moons - Dokter Emiel Van Winckellaan 14, 9200 Dendermonde - BTW BE 0669.601.490
Tel 052 46 64 68 - info@advocatenkantoor-connymoons.be - algemene voorwaarden - disclaimer - privacy policy - sitemap Quoted: Websites met méér